Skip to main content

Mystery guest & ACTIE!

Op zaterdag 8 juni hebben we een speciale gast op het podium bij Paal17. 'Heng heng heng heng heng': niemand minder dan Boer Harm treedt om 17.15 uur op! Zorg dat je erbij bent! Tussen 16.00 en 16.45 uur kom je binnen voor de speciale prijs van €10 per persoon, kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. Naast Boer Harm zijn deze zaterdagavond onder andere Typhoon, Maks, The JIMMY'S en Paul Sinha van de partij, dus het belooft een fantastische afsluiting van de 45e editie van de Ronde om Texel te worden in de tent.

Waves festival

WAVES Festival is een muziekfestival dat wordt georganiseerd tijdens De Ronde om Texel. Ontworpen door de gerenommeerde Texelaar en tweevoudig Olympisch wereldkampioen windsurfen, Dorian van Rijsselberghe. Het festival wordt gehouden bij het welbekende Paal 17. Tijdens de Ronde is het strand gedurende de hele dag geopend en bereikbaar. Speciaal voor WAVES rijdt er een nachtbus van en naar de dorpen, meer info op Facebook en hieronder.

ACTIVITEITEN

Tijdens het Waves Festival kun je dit jaar E-foilen, de nieuwste trend in watersport! Naast het E-foilen heb je ook de mogelijkheid om een 45-minuten durende golfsurfclinic te volgen. Of je nu met familie of vrienden komt, samen golven trotseren op een van de mooiste surfspots van Nederland is een ervaring die je niet wilt missen! Na de actie kun je ontspannen met een massage van Sido Sportmassage. Meer informatie over de activiteiten vind je hier.

FAQ

Wat is Waves?

Waves Festival is een muziekfestival georganiseerd tijdens de Ronde om Texel. In de feesttent op het strand vieren we samen drie dagen watersport met alle Ronde om Texel deelnemers, Texelaars, watersportliefhebbers, festivalfans en toeristen.

Tickets

WAVES Festival komt snel dichterbij en we willen ervoor zorgen dat je je tickets op tijd bemachtigt! Profiteer nu van de voorverkoopprijzen voordat we overschakelen naar de reguliere prijzen. Vanaf woensdag 5 juni om 23:59 veranderen de prijzen, dus wees er snel bij!

Datum

Het festival zal plaatsvinden op 6, 7, en 8 juni 2024.

Nachtbus

Speciaal voor het Waves Festivel rijdt Nachtbus Texel een pendeldienst van en naar de dorpen Oosterend, De Cocksdorp, Den Burg en Oudeschild. Vind hieronder meer informatie over de opstaptijden en verschillende haltes.

Locatie

De locatie van het festival is Paal 17. Deze locatie is makkelijk te bereiken met auto, fiets of Openbaar Vervoer (Texel hopper). 

Wie heeft toegang tot de tent?

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang tot de tent. Personen boven de 16 jaar hebben een ticket nodig, tickets zijn hier te koop.

Vraag nog niet beantwoord? Klik hier

Blijf op de hoogte

  • Paal 17, Texel
  • 6, 7 en 8 juni